Bimbo trénink: VŽDY se oblékej tak, abys zapůsobila!

Tohle je asi nejzákladnější a první pravidlo, které se musí bimbo barbie naučit a následovat: VŽDY se oblékej tak, abys zapůsobila! Nezáleží na tom, co děláš, co se děje, jaká je příležitost nebo místo, VŽDY noš outfit, který svědčí o kultuře bimbo barbie a který by schválil oddaný milovník bimbo. Tohle je základní koncept pro styl bimbo barbie a závisí na několika pravidlech, jako je pravidlo výšky podpatků, délky sukní atd., a dalších základních politik, jako “Vždy noš vysoké podpatky!” a “Nikdy nenoš kalhoty nebo punčocháče” – v tomhle pravidle je zahrnutý dokonce styling (make-up atd.) a chování!

Doma
Začni svůj den s perfektním bimbo outfitem a stylingem. I když jsi sama a neopouštíš dům, vždy udržuj perfektní a sexy styling. Buď bimbo ženuška. Nikdy nevíš, kdo zazvoní nebo kdo tě zahlédne oknem.

V práci
Záleží na tom, kde pracuješ, ale snaž se vyjádřit bimbo styl každým možným způsobem, který je na tvém pracovišti akceptovatelný. Pokud pracuješ v kanceláři, bimbo sekretářka je skvělá volba! Možná je na cestě zvýšení platu…

Spolu s holkami
Jestli jsi se svými nejlepšími bimbo kamarádkami nebo s jinými holkami – vždy pamatuj: TY nastavuješ standardy! Buď pro tvé holky naváděcím světlem a rolovým modelem! Nech je, ať se tě pokusí dostat do ložnice, jen proto, že vypadáš absolutně dokonale a ony nemůžou odolat!

Formální a oficiální akce a příležitosti
Nesejde na tom, jestli jde o večeři, pracovní oběd, operu, galavečer nebo rodinnou oslavu: připoutej pozornost všech padnoucím, classy, sexy a bimbo stylingem!

Krátké / dlouhé cesty
Vynášení odpadků zabere minutu, ale to neznamená, že to můžeš dělat bez toho, abys byla dokonalá bimbo panenka pro všechny, kteří chtějí šukat! Měj styl a oblékej se jako pornohvězda, i když opouštíš dům jen na pár minut!

Nakupování / vylepšování stylu a tvé bimbo osobnosti
Nakupování nové peněženky, Laboutinek, manikúra nebo kadeřnice? Vypadej, jako že si zasloužíš to nejlepší! Vylepšuješ svoji bimbo osobnost, takže to dělej stylově, se vzhledem, který sedí tomuto účelu!

Denní rutiny, nákupy
Využij denní rutiny a nudné úkoly k vylepšení své bimbo osobnosti a staň se lepší! Musíš být dívka, která je jako panenka, co má styl, když nakupuje v potravinách tak, jak si to nedovolí ostatní holky ani když jsou na party v klubu!

Party a kluby
Jsi ve svém živlu! Vypni všechny zábrany, buď nejvíc sexy, k sežrání ze všech holek v klubu, bimbo královna, kterou chce každý šukat!

Při sexu
Nezáleží na tom, jestli si sama děláš dobře nebo jsi spolu se svým partnerem / trenérem / pánem, s tvými dvěma nejlepšími bimbo kamarádkami, náhodou fanynkou, s týpkem, kterého jsi zrovna potkala, nebo s pěti chlápky, které jsi nabrala před klubem: být nahá při sexu je vyloučené!

See the English original at Pink Bimbo Academy!

Napsat komentář