Bimbo trénink: Přijmutí bimboifikace

Každá efektivní bimboifikace začíná v hlavě budoucí bimbo adeptky ještě dlouho předtím, než se dostane do kontaktu s bimbo kulturou nebo než se vůbec doslechne o pojmu bimboifikace. Pokud ještě nemá určité nastavení mysli, dojde nejdřív k fundamentální změně v myšlení a cítění, než se objeví jakákoliv skutečná fyzická změna. To je fakt, který zná každý zodpovědný trenér, což je důvod, proč se vždy bude snažit dostat do mysli svých svěřenek, než je vystaví radikální bimboifiaci. Tohle nastavení sestává ze tří odlišných oblastí, které musí být osvojené a přijmuté bez ohledu na to, jestli je adeptka rozeznává, internalizuje volbou nebo se to “prostě stane” přirozeně. Když jsou splněny všechny tři podmínky, je úplná bimboifikace nevyhnutelným výsledkem.

Základem všeho je hypotéza existence svobodné vůle, která je ovlivněna vnějšími a fyzickými vlivy jako společnost, vzdělání, dětství, genetika atd. Aby mohla začít bimboifikace, dívka musí přijmout a osvojit si své tři stránky bez ohledu na to, jestli její svobodná vůle dojde k tomuto závěru navzdory nebo z důvodu vnějších vlivů. Svobodná vůle dovoluje každé dívce činit tato rozhodnutí při opovržení negativními vnějšími vlivy, zatímco pozitivní vlivy mohou podpořit její svobodnou vůli k tomu samému.

Pozitivita femininity
Dívka, která přijme a osvojí si svoji femininitu, která se ji hodlá vyjádřit v souhladu s tradičně a sociálně přijímanými femininními formami a možnosti vyjádření ve vzhledu, chování a myšlení, je hrdá na svoje roli a fyzickou existenci. Laskavě přivítá všechny možné aspekty toho být co nejvíc femininní, což je obrovská část bimboifikace.

Pozitivita umělosti / dokonalosti
Objasnění její vlastní nedokonalosti a vůle být co nejdokonalejší, je druhým pilířem bimboifikace. Dívka musí mít vůli být lepří, dokonalejší a musí si uvědomovat, že toho lze dosáhnout pouze prostřednictvím umělých procedur. Potřeba přizpůosbit sebe samu, formovat se způsobem, který vnímá jako něco, na co může být hrdá.

Pozitivita děvky
Dívka, která dostává své vlastní sexualitě může vidět nejen možnosti, sílu a zábavu, kterých může dosáhnout, ale také efektivně vyjádit své vlastní touhy a být na ně hrdá, osvobozená od sociálního potlačování.

For the English original please see Pink Bimbo Academy.

1 komentář: „Bimbo trénink: Přijmutí bimboifikace

Napsat komentář